Galleri

Klik på det enkelte årstal, du gerne vil se billeder fra

07. februar 2019:
Februar måneds makkerskydning

kategori 1 (145-150): Nr. 1: Erik Lyager & Steen Zacho, 197/14 X, - Nr. 2: Jørgen Nyhuus & Jørn Mortensen, 197/12 X, - Nr. 3: Svend Rasmussen & Erik Lyager, 294.
Kategori 2 (139-144): Nr. 1: Kaj Birk jensen & Finn Adamsen, 284, - Nr. 2: Ingelise Lyager & Børge Pedersen, 281, - Nr. 3: Jørgen Brøgger & Børge Pedersen, 276.
Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse:

06. februar 2019:
Den nye travalje er kommet "hjem"

Den ene af de to travaljer, vi sidste år fik fra Søværnet, har hidtil været opmagasineret hos formand Erich Franzen. I dag, den 6. februar, blev den afhentetb og fragtet til Marinestuen, hvor den nyu er klodset op og afventer, at årstiden og vejrliget bliver til, at at den kan komme i vandet.

01. februar og 07. februar 2019:
Forberedende arbejder til det nye flagspil

Den 1. februar blev stængerne til det nye flagspil fragtet fra Fregatten Jyllands værft - hvor de er høvlet til firkanter - til Marinestuen, hvor de blev klodset op. - Og allerede den 7. februar gik de forberedende arbejder i gang.
Klik på det enkelte foto for at se det i storn størrelse
.

24. januar 2019:
Første kammeratskabsaften i det nye år

Alle gode traditioner skal holdes i hævd, - så derfor startede vi også aftenen med,  at foreningen var vært ved en gang varm punch, hvormed vi alle ønskede hinanden godt nytår.
Derefter overrakte formand Erich H. Franzen en legatportion fra Ebeltoft Marineforenings Fond til styrmandsaspirant Ea Skaaning Vinkel, der har uddannelseskontrakt med Mærsk (til styrmand og skibsfører). Legatportionen er til hjælp til indkøb af lærebøger.
Ea Vinkel er netop vendt hjem efter ½ års kadet-togt med "Nele Mærsk" og skal nu tilbage på skolebænke på SIMAC i Svendborg.
Efter legatoverrækkelsen holdt Ea, der er medlem hos os, et meget spændende power-point-foredrag om togtet med "Nele Mærsk".
Der var mange spørgsmål til Ea efter foredraget, som hun  alle svarede hurtigt, koncist og beredvilligt på.
En helt igennem god aften, - og hvor var det synd for de, der ikke var der, og som derfor snød sig selv for en rigtig god oplevelse (og et krus dejlig punch).
Her et par "skud" fra aftenen. - Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.

09. januar 2019:
Første makkerskydning i det nye år
Vinder-makkerpar: Svend Rasmussen & Ib Rørmand, 286 (billedet)
Nr. 2: Jørgen Nyhuus & Georg Sand, 282, - Nr. 3: Ib Rørmand & Erik Lyager, 280.
Grundet lavt deltragerantal var der kun præmie til aftenens vinderhold. - Der er åbenbart mange, der endnu ikke er færdige med at holde juleferie.