Klik på det årstal, du gerne vil se billeder fra

21. maj 2016
Foreningsmesterskab

Åben klasse: Jørn Mortensen, 200/1x
Lukket klasse: Jørgen Brøgger v. Jørn Mortensen, 99/3x
Bedste resultat i forhold til eget gennemsnmit af 5 træningsskydninger: Pia Skarritsø 146/1x = + 2,2
Bedste resultat af 5 træningsskydninger med anlæg: Steen Zachjo 150.- Erindringsbæger til Jøn Mortensen
Bedste resultat af 5 træningsskydninger uden anlæg: Jørn Mortensen, 143/4x - Erindringsbæger til Jørn Mortensen.
Sølvfadet "Lilly" for bedste resultat ved Distriktsskydningen (2015): Jørn Mortensen, 147/2x - Erindringsplakette til Steen Zacho
Klik på det enkelte foto for at det i stor størrelse:

19. maj 2016:
Skafferfest

Traditionen tro inviterede foreningen alle, der i det forløbne år havde ydet en indsats for foreningen til en hyggeaften med stegt flæsk og persillesovs i Marinestuen.

09. maj 2016:
"Søværnets Dag" - årsdaggen for Slaget ved helgoland, 9. maj 1864

Som altid var den praktiske del af arrangementet med flag-/faneborg og parade m.v. lagt i hænderne på Ebeltoft Marineforening.

05. maj 2016:
Mindehøjtidelighed ved foreningens mindesten på Havnen i anledning af 71-års for Danmarks befrielse efter den tyske besættelse, 1940-45.

Talen blev i år holdt af formand Erich H. Franzen. - Foruden vort eget flag deltog der faner fra Vaabenbrødreforeningen og De Blå Baretter. - Traditionen sluttedes af med hyggeligt samvær med kaffe, brød og en dram i Marinestuen.

28. april 2016:
Kammeratskabsaften - "Sæsonafslutning"

Traditionen tro indledtes denne, den sidste kammeratskabsaften i "sæsonen" med fællesspisning (hovemesterens enebærgryde), hvrtil vi selvfølgelig havde vore bedre halvdele med. - Efter spisningen blev ordet givet til "Mama Doc" - Wiera Malamá Jensen, der under overskriften "Krigslæge på mission" fortalte om sine oplevelser som militærlæge rundt i verden og om sine oplevelser ved fronten i bl.a. Irak og Afghanistan. Wiera er Danmarks mest erfarne militærlæge og gennem hendes udsendelser for Forsvaret har hun fået et andet indblik i krigens vilkår, end de udsendte soldater. - Det var et helt fantastisk og medrivende foredrag !

13. april 2016:
Donation til Søspejderne, Mols
Søspejderne fra Mols var inviteret i Marinestuen for at modtage overskuddet fra årets Slupsejlads.

31. marts 2016:
Kammeratskabsaften

Vi havde besøg af Foreningen Jyske Landsoldater, der - iført gamle uniformer - fortalte om De Sønderjyske Krige, 1848-51 og 1864 med særlig fokus på sidstnævnte. En utrolig interessant aften, hvor landsoldaterne også demonstrerede nogle af de våben, der i 1864 blev anvendt på h.h.v. dansk og prøjsisk side, - samt meget andet af landsoldatens personlige udstyr, - hvoraf den lange pibe ikke var det mindst vigtige.
desværre deltog der kun 14 af foreningens medlemmer i denne utroligt interessante aften, - det var virkelig flovt overfor landsoldaterne, der have  så meget ud af det for at give os en god aften, - hvilket de så sandelig også gjorde.

05. marts 2016
Fregatskydning

Årets Fregatskydning , - desværre ikke med så mange deltagere som tidligere. - Peter Brøgger ny Fregatkaptajn ved eget skud. - de øvrige resultater var::
 1. Store Bram: Niels Mikkelsen ved Jørgen Nyhuus.
 2. Fore Bram: Anker Gindesgaardved Bo Pedersen
 3. Bergginen: Hans Andersen ved Frank Heede
 4. Store Mærs: Lars Muikkelsen ved Erich Franzen
 5. gert Agger, eget skud
 6. Blændsejl: Svend Aage Egelund ved Thorkil Thorsen
 7. Mesan: Peter Blom ved Bo Pedersen
 8. Storsejlo: Niels Thomsen ved Peter Brøgger
  9. Fok: Niels Mikkelsen, eget skud
10. Krudtkammer: Peter brøgger, eget skud.
1. Skyttepræmie: Petwer brøgger
2. Skyttepræmie: Bo Pedersen

25, februar 2016:
Generalforsamling
40-års tegn tilJørgen Nyhuus, Steen Kastrup og Frank Sunesen. 25-års tegn til Gunnar Christensen, Gert Vammen Verstergaard, Niels Mikkelsen og Karl-errik Nielsen, samt optagelse af nyt medlem, Svend Hansen. - "Årets Vådeskud" til Ole Laursen.
Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse;

21. februar 2016:
Distriktsmøde i Ebeltoft

(Distriktsformand Lars Gjættermann aflægger beretning m.m.)
Klik på det enkelte fott9o for at se det i stor størrelse.