30. januar 2020:
Spændende kammeratskabsaften

Ca. 30 gaster havde fundet vej til Marinestuen for at høre Lasse Bonde Mikkelsen fortælle om sin karriere og sine oplevelser som maskinmester, - et foredrag, som han kaldte  "Fra sømand af Kogtved til principal surveyor of Lloyds Register".

Aftenen indledtes traditionelt med overrækkelse af emblem til nye medlemmer, og denne aften var der ikke færre end fire. Dejligt !
Da dette var den første kammeratskabsaften i det nye år, blev aftenen lige så traditionelt indledt (efter overrækkelsen af emblemer) med at foreningen var vært ved et krus varm punvh, hvormed vi ønskede hinanden godt nytår.

Ingen af de fremmødte kom til at gå skuffede derfra. I et imponerende powerpoint-foredrag af 3 timers varighed tryllebandt lasse forsamlingen. det var blændende ! - og synd for alle de, der ikke hørte det.
Her nogle "skarpe skud" fra aftenen. Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.

21. januar 2020:
"Tirsdagstræffet"s vellykkede "vinterfrokost".
Her fanget i Christian Koudals fotolinse. - Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.