09. april 2021:
81-årsdagen for Danmarks Besættelse 9. april 1940

Vi fulgte naturligvis flagreglementet og flagede på halv indtil kl. 12.00 og derefter på hel resten af dagen.
Tak til flaggasterne: Frank, Hans, Erik L. og Erik G.
Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse. - Fotos: Erik Grønlund.

28. februar 2021:
Ebeltoft Marineforening fyldte 104 år

Det blev blandt andet markeret ved udskiftning af det nederste signalflag i flagspillet, så der nu står 104 i stedet for 103. - I den efterfølgende udsendte pressemeddelelse lyder det:

Pressemeddelelse
104-år og stadig fuld af liv

Søndag den 28. februar fyldte Ebeltoft Marineforening 104 år. Den høje alder blev rundet i fin  stil og med passende ceremoniel. Repræsentanter fra bestyrelsen samt æresmedlem og tidligere formand, Christian Koudal, udskiftede det nederste signalflag på foreningens flagspil foran Marinestuen på havnen i Ebeltoft. Siden 100-års jubilæet i 2017 har der været hejst signalflag i flagspillet, udvisende foreningens alder. De to første år i det gamle flagspil, der stod i gården ved Marinestuen og siden 2019 i det nye flagspil foran bygningen, der blev indviet på Dannebrogs 800-års ”fødselsdag”, 15. juni 2019. Dette flagspil er i øvrigt udført udelukkende ved frivillig indsats fra en række af foreningens medlemmer under ledelse af æresmedlem og tidligere formand Christian Koudal. – Og nu blev 3-tallet altså udskiftet med et splinternyt 4-tal.
Højtideligheden, der var tilsmilet af det skønneste solskinsvejr, blev beseglet med en enkelt dram og et 3-foldigt leve for Ebeltoft Marineforening.
Ligesom alt andet har foreningen været lukket helt ned som følge af Covid-19 situationen, og rigtig mange medlemmer savner at mødes i Marinestuen til diverse arbejder, aktiviteter og hyggesnak. Og foreningen er klar lige så snart, muligheden for genåbning er der. Man har flere aktiviteter ”på bedding”, først og fremmest generalforsamlingen, der normalt holdes den torsdag, der ligger stiftelsesdagen nærmest samt den traditionelle Fregatskydning.

Her er nogle stemningsindtryk fra dagen. Klik på det enkelte foto for at se det i stor størerlse: