Kommende arrangementer

Travaljeroninger hver onsdag aften, kl. 19.00

Fra og med onsdag den 11. juni og sæsonen ud er der travaljeroning hver onsdag aften kl. 19.00. - Vær ved Marinestuen allerede kl. 18.45, - dels så du kan hjælpe med at køre årer og redningsveste m.v. over, dels så du ikke risikerer at blive agterudsejlet. ALLE medlemmer er velkomne til at deltage. Man behøver ikke være øvet roer. Er du uøvet, lærer "de ganle" dig gerne "teknikken".

Ugentlige træningsskydninger

Fra og med onsdrne.ag den 11. juni genoptager vi de ugentlige træningsskydninger. Vi håber, at m,ange vil møde frem og både nyde og bidrage til det hyggelige samvær, - og få genopfrisket skydeflærdighedetnr

O.B.S.: Skydebanen er lukket i juli måned og første uge i august. Første træningsskydning efter sommerferien er onsdag den 12. august.

11. juli 2020:
Fælles soldaterforenings-udflugt AFLYST !

Vi har den 16. juni skrevet således til alle soldaterforeningerne på Djursland:

"Til Djurslands soldaterforeninger:
Kære alle.På formandsmødet ved soldaterforenings-skydningen den 22. september 2019 aftaltes det, at vi skulle forsøge at arrangere en fælles  soldaterforeningsudflugt  til festlighederne på Dybbøl den 11. juli med HM; Dronningens deltagelse i anledning af 100-året for Genforeningen.
Da arrangementet på Dybbøl er aflyst p.g.a. Corona-krisen, er vores eventuelle fælles udflugt naturligvis også aflyst.  - Dette blot meddelt "for god ordens skyld"

Per Schultz Petersen                            Jørgen Brøgger
formand, Grenaa Marineforening        på vegne af Ebeltoft Marineforening

www.grenaamarineforening.dk            www.marineforeningen-ebeltoft.dk

P.S.: "Forvarsel" vedr. Soldaterforenings-skydningen den 20. september i år følger i næste uge"

18. august 2020:
Virksomhedsbesøg på Maltfabrikken/Ny Malt med afsluttende grill-arrangement i Marinestuen

Fællesarrangement med Vaabenbrødreforeningen. Max 15. pladser til hver forening efter "først til mølle" princippet. Medbring selv det, du gerne vil have på grillen. - Drikkevarer købes i Baren til de sædvanlige favorable priser. - Nærmere følger.

05. september 2020:
National Flagdag for Danmarks udsendte og veteraner

Se programn her
Alle medlemmer, der er veteraner eller har været udsendt på anden vis er selvsagtr meget velkomne. Tilmalding nødvendig. Tilmeldingslister feremlæggtes i Marinestuen.
Her et par klip fra sidsteb års flagdag. Klik på det enkelte billede for at se det i stor størrelse.

06. september 2020:
kl. 09.00 i Marinestuen - Årets "firkant-skydning"

Det er i år vores tur til at være vært ved den årlige 4-kantskydning mellem Marineforeningerne i århus, Randers, Grenaa og Ebeltoft. -Hvis du vil være med til at skyde for Ebeltoft, så skriv dig på den fremlagte liste i Marinestuen. - Nærmere følger.

19.-20. september 2020:
Sendemandsmøde i Svendborg.

I henhold til generalforsamlingsbeslutning udpegfer bestyrelsen sendemænd

20. september 2020:
Soldaterforenings-skydning, Djursland

Den traditionsrige og hyggelige, årlige sammenkomst og skydekonkurrence mellem soldaterforeningerne på Djurslans.
-Se forvarsel her.

24. september 2020:
Første kammeratskabsaften i "den nye sæson".

Som altid er den første kammeratskabsaften i "sæsonen" med ægtefæller/ledsager og indledende fællesspisning. - Derefter skal vi høre det foredrag af Morten Bach om "De Danske Allierede Krigssejlere", som vi desværre måtte aflyse i marts måned p.g.a. Corona-krisen
Tilmeldingsliste vil blive fremlagt i Marinestuen.

03.-04. oktober 2020:
Landsskyttestævne i Grenaa

Hvis du vil være med til at skyde for Ebeltoft Marineforening, så skriv dig på tilmeldingslisten i marinestuen. - Nærmere følger