Kommende arrangementer

Hver onsdag, kl.19.00-21.00, skydning

Alm. træningsskydning. Kom og deltag og giv dig selv en god oplevelse i hyggeligt samvær. Du er velkommen til at tage familie (også børn/børnebørn) og en god ven med. De kan også få lov at prøve at skyde under kyndig instruktion. Deltag før/efter skydningen i det hyggelige samvær, - på de gode sommeraftener på terrassen og i de lidt køligere aftener indendørs i Marinestuen.

Medlemmer af Vaabenbrødreforeningen for Ebeltoft og Omegn og medlemmer af Danmarks Veteraner, herunder Veterancafé Djursland, er velkomne til at deltage i træningsskydninger i henhold til gældende bestemmelser.

Generelt:
Veterancafé den første mandag i hver måned, kl. 10.00-13.00 i Marinestuen.
Alle veteraner og tidligere udsendte er velkomne. Medlemsskab af Marineforeningen er ikke nogen betingelse

Slupkoret holder øveaften i Marinestuen hver tirsdag kl. 19.00-21.00

Er du medlem af Ebeltoft Marineforening, og kan du lide at synge, så mød gerne op. Koret tager med glæde imod nye sangere.

Specifikke arrangementer :

05. december 2022:
Veterancafé i Marinestuen, Kl. 10.00-13.00

Alle tidligere udsendte og veteraner er meget velkomne. Det er IKKE nogen betingelse, at man er medlem af Marineforeningen, - men derimod, at man er veteran. - Evt. nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lars Hansen, mobil nr. 41438633 og/eller Kjeld Thejl, mobil nr. 51746302

November/december 2022:
Hjemmebaneskydningen 2022-23

Skiverne til Hjemmerbaneskydningen 2022-23 er ankommet, og det er således muligt at skyde "første afdeling" af vinterens skydning allerede fra på onsdag den 9. ds.
Ebeltoft deltager i år med hele 15 velmotiverede skytter i denne landsdækkende konkurrence, hvilket Skyttelauget og Skydeudvalget er meget glade for. Vi håber på, at det vil være medvirkende til at give os en rigtig god placering. Skydningerne til hjemmebaneskydningen foregår som bekendt "en vilkårlig onsdag aften", som det falder bedst for den enkelte deltager. "Første afdeling" skal være afsluttet senest den 15. december 2022 og "anden afdeling" senest den 15. februar 2023.
"God vind" til alle vore skytter, - og tak for Jeres tilmelding til denne konkurrence !

12. december 2022:
Lovpligtigt våbeneftersyn,  Marinestuen fra kl. 10.00-12.00

Alle våben, registreret gennem Ebeltoft marineforening skal kontrolleres/efterses. De medlemmer, der hjemme opbevarer våben, der er registreret gennem Ebeltoft Marineforening, skal møde op indenfor det nævnte tidsrum, medbringende våbenet, incl.bundstykke. Ar man ikke i stand til at komme - f.eks. p.g.a. arbejde - skal våbenet forinden afleveres i Marinestuen, stadig invl. bundstykke, efter nærmere aftale med enten Peter Brøgger (40719509) eller Jørgen Brøgger (403522112)

14. december 2022:
"Onsdags-forjul" og juleskydning

Den traditionelle juleskydning afholdes ved onsdags-skydningen den 14. december, - og lige så traditionelt indledes der med "onsdags-forjul" kl. 18.00. - "Onsdags-forjul" er som bekendt ikke kun forbeholdt aktive skytter, men alle foreningens medlemmer med ægtefælle/ledsager, uanset om man vil deltage i den efterfølgende skydning eller ikke. Det er en hyggelig fællesspisning, hvor der bydes på ribbenssteg og medisterpølse med rødkål og brunede (og hvide) kartofler. Så skulle der gerne være "lagt en god bund" til at stå skydekonkurrencen igennem.
Muligheden for at deltage i skydningen gælder som bekendt også ægtefæller/ledsagere og andre, der måtte have lyst. Skydningen gennemføres som en makkerskydning, hvor makkerparrene findes ved lodtrækning.
Juleskydningen er "gennemsyret af traditioner". Det gælder naturligvis også præmierne. Her er en en dybfrossen juleand til det makkerpar, der ind på førstepladsen, en dybfrossen kylling til hver af de to, der kommer ind på andenpladsen og endelig en pose kaffe til hver af de to på trediepladsen. Det, at skydningen gennemføres som en makkerskydning skulle gerne gøre det mere muligt for alle at "blande sig" blandt præmiemodtagerne, da meget jo er afhængigt af hvem, man bliver udtrukket som makker med.
Ligesom sidste år, vil Vaabenbrødreforeningen samme aften holde en tilsvarende juleskydning på præcis samme måde/vilkår og med samme præmier. - Det gør så også, at de, der medlemmer af begge foreninger, får mulighed for at deltage i to konkurrencer denne aften, - og dermed også dobbelt præmie-chance.
Kom, og deltage i den hyggelige aften !

31. december:
"Nytårstræf"
Der bydes på "boblevand" og kransekage. Nærmere følger.