Kommende arrangementer

Generelt:
Hver onsdag, kl.19.00-21.00, skydning

Alm. træningsskydning. Kom og deltag og giv dig selv en god oplevelse i hyggeligt samvær. Du er velkommen til at tage familie (også børn/børnebørn) og en god ven med. De kan også få lov at prøve at skyde under kyndig instruktion. Deltag før/efter skydningen i det hyggelige samvær, - på de gode sommeraftener på terrassen og i de lidt køligere aftener indendørs i Marinestuen.

Medlemmer af Vaabenbrødreforeningen for Ebeltoft og Omegn og medlemmer af Danmarks Veteraner, herunder Veterancafé Djursland, er velkomne til at deltage i træningsskydninger i henhold til gældende bestemmelser.

Generelt:
Veterancafé den første mandag i hver måned, kl. 10.00-13.00 i Marinestuen.
Alle veteraner og tidligere udsendte er velkomne. Medlemsskab af Marineforeningen er ikke nogen betingelse

 

Generelt:
Slupkoret holder øveaften i Marinestuen hver tirsdag kl. 19.00-21.00

Er du medlem af Ebeltoft Marineforening, og kan du lide at synge, så mød gerne op. Koret tager med glæde imod nye sangere.

 

Specifikke arrangementer :

25.-26. marts 2023:
Marineforeningens Landsskyttestævne i Randers

Fra Ebeltoft Marineforening deltager vi med 15 skytter. Vi håber, at Jørn Mortensen kan fastholde sin titel som veteran-landsskytte !

30. marts 2023, kl. 19.00:
Kammeratskabsaften

Vi får besøg af Marineforeningens landsformand, KK Steen Engstrøm, der vil holde foredrag under overskriften Fremtidens Marineforening. - Herom siger Steen Engstrøm selv:
Med affarende plads i mine mere end 42 år i Søværnet blev kursen af skæbnens gunst sat mod Danmarks Marineforening og mine visioner for Fremtidens Marineforening.
Der er hermed lagt op til en spændende aften for alle, der interesserer sig for Marineforeningen, dens traditioner, værdier, sammenhæng, image indadtil og i offentligheden samt - som titlen på foredraget lyser - ikke mindst fremtidsudsigter og -muligheder. Bestyrelsen håber derfor på rigtigt godt fremmøde denne aften.
Efter foredraget er der som sædvanligt mulighed for kammeratligt samvær.

01. april 2023:
Fregatskydning

Hvis du ikke allerede har tegnet skud, så skynd dig at få det gjort.
Nærmere følger.

 

27. april 2023:
Sæsonens sidste kammeratskabsaften

Vi følger traditionen og indleder, kl. 18.00, med fællesspisning, hvortil vi har "vore bedre halvdele" med. Efter spisningen giver vi ordet til aftenens foredragsholder, Jan Bo Lilliendal, der vil holde foredrag med titlen Cyber-sikkerhed og -indflydelse i aktuel krigsførelse.
Jan Bo Lilliendal er veteran, tidligere udsendt, stærkt involveret i Veteranstøtten og ekspert på aftenens emne. - Nærmere følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen for yderst spændende og interessant aften.