Kommende arrangementer

09.-21. august 2019:
Fregatten Jylland: "Fra drenge til mænd"

Prins Carl og Karl's rejse på Fregatten Jylland. - Vandreforestilling produceret af Syddjurs Egnsteater og Fregattenn Jylland. Premiere på Fregatten Jylland fredag den 9. august kl. 19.00
Se mere
her og her.

02. august 2019:
Se side 13 i Kabysrygtet, maj/juni 2019, -
her.

23. august 2019:
Koncert på Torvet med Prinsens Musikkorps
Den traditionelle koncert med Prinsens Musikkorps - i år for 12. gang - afvikles som altid i tidsrummet kl. 11.00-12.30. - Se også side 14 i Kabysrygtet, juni/juli 2019, -
her.
Kom og nyd de dejlige toner. - Her et par stemningsindtryk fra tidligere koncerter. Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.

15. september 2019:
Årets firkant-skydning

Den årlige firkant-skydning mellem Aarhus, Randers, Grenaa og Ebeltoft Marineforening afvikles i år den 15. serptermber med Aarhus Marineforening som arrangør.
Aarhus Marineforening skriver:

"Hej med jer.
Fra Skyttelavet i Aarhus kommer der lige en lille erindring så i allerede nu kan resevere dagen.Det er jo Aarhus der skal afholde 4-kant skydningen denne gang, og vi har lejet skydebanerne i Gøteborg Allé 11, 8200 aarhus N ( skytternes Hus )
Datoen er denne gang d. 15. september kl. 10.00.
Pogrammet for dagen udsendes senere.
En god sommer til jer alle fra Aarhus.
m.v.h. Kai Berg"
Vi siger tak for forvarslet til Aarhus og glæder os til en god dag og dyst i hyggeligt selskab "