Kommende arrangementer

06.-09. juni 2019:
Syv færøske veteran-træskibe besøger Ebeltoft

Ebeltoft Marineforening er (selvfølgelig) med i planmlægningen af besøget sammen mange andre. - Læs den spændende pressemeddelelse
her og læs seneste pressemeddelelse af 22. maj 2019 her.

12. juni 2019:
Foreningsmesterskab (skydning)

Vi arrangerer årets foreningsmesterskab på en lørdag,med start kl. 10.30, således at deltagerne hatr mulighed for også et deltage i dagens lørdagsfrokost. Der dystes i både "åben" og "lukket" klasse, ligesom der vil være de traditionelle pokaluddelinger for opnåede resultater i det forløbne år. Nære i Kabysrygtet for maj/junin 2019.

15. juni 2019:
Valdemarsfest - Dannebrogs 800 års "fødselsdag"
Se program
her - og del-program for Festgudstjenesten
her.
Herunder indtryk fra sidste års Valdemarsfest - klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse:

02. august 2019:
Nærmere følger i Kabysrygtet, maj/juni 2019

23. august 2019:
Koncert på Torvet med Prinsens Musikkorps
Den traditionelle koncert med Prinsens Musikkorps - i aå for 12. gang - afvikles som altid i tidsrummet kl. 11.00-12.30. - Kom og nyd de dejlige toner. - Her et par stemningsindtryk fra tidligere koncerter. Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.