Program for Landsskyttestævnet, 16.-17. marts 2024

Lørdag den 16. marts:

Kl. 10.00: Marinestuen åbner. Adresse: Stockflethsvej 7, 8400 Ebeltoft
                 Rifler kan indleveres til opbevaring

                 Registrering og udlevering af skiver (der skal selv medbringes
                 patroner)

                 Skydning starter. Skydningen afvikles på foreningens egne
                 skydebaner, der ligger i tilknytning til Marinestuen

Kl. 11.30: Mulighed for køb af 3 tarteletter m. skinke, gulerødder & ærter
                 (hjemmelavet). Pris: 50,- kr.pr. portion. 
                 Forhåndsbestil gerne, så vi har overblik over hvor meget, der
                 skal laves

Kl. 15.00: Åbent for check-in på Ebeltoft Park B&B

Kl. 15.30: Landsmøde. – Mødet afholdes i Fregatten Jyllands mandskabs-
                 kantine, ”Kystens Perle”.

Kl. 16.30: Skydning slutter. Marinestuen skal ”rømmes” for klargøring &
                 borddækning til kammeratskabsaftenen. – Opholdstelt i Marine-
                 stuens gård. Drikkevarer købt iMarinetuen inden kl. 16.30 kan
                 medbringes (begrænset antal pladser)

Kl. 18.15: Busafgang fra Ebeltoft Parkhotel til Marinestuen (dobbelttur
                 med med plads til 47 siddende (ca. 5-7 min. køretid. Pris 40,-
                 kr/ person)
                 Marinestuen åbner igen.

Kl. 19.00: Velkomst til kammeratskabsaften. Flaghejsning.

                 Skafning:
                 Forret: Klassisk rejecocktail med sprød salat, håndpillede rejer,
                 rød dressing, citron og dild, serveret i høje glas ved bordene.
                 Hertil friskbagt brød og smør.             

                 Hovedret, Buffet :
                 Helstegt kalvefilet med cremet svampesauce - Rosastegt
                 lammekølle med tzatziki - Glaseret skinke med flødekartofler -
                 Små ovnstegte kartofler med persille og havsalt
                  Årstidens salat med frugter og bær – Græsk salat med sol-
                  modne tomater, oliven og feta                     
                  Dessert
:
                  Rabarbertrifli med syrlige rabarber, knasende havreknas og
                  råcreme
Kl. 21.00: Præmieoverrækkelser for hjemmebaneskydningen 2020-21
Kl. 23.00: Kammeratskabsaften slut
                  Busafgang fra Marinestuen til Ebeltoft Parkhotel (Marinestuen
                  (dobbelttur med plads til 47 siddende passagerer (ca. 5-7 min.
                  køretid. Pris 40,- kr./ person)

Søndag den 3. oktober:

Kl. 09.00: Marinestuen åbner. Skydning starter

Kl. 11.00: Skydning slutter. – Marinestuen skal ”rømmes” for klargøring 
                 & borddækning til frokost.
                 Opholdstelt i Marinestuens gård. Drikkevarer købt i  
Marine-
                 stuen inden kl. 11.30 kan medbringes (begrænset antal pladser)

Kl. 12.30: Velkomst og flaghejsning
 
                 Præmieuddelinger. – Derefter frokost:
 
                 Frokostbuffet med Marinerede sild m. hjemmelavet karrysalat
                  – stegte sild i krydret 
tomatsovs – æg & rejer – ovnstegt laks i
                  krydret sovs – ”krabbe”salat (surimi) – 
hjemmelavede frika-
                  deller m. rødkål – Tarteletter m. høns i asparges –– 2 slag ost.

Kl. 15.00: Det officielle program slutter. – ”Tak for i år”